Vigtig læsning for alle Covid 19 regler

Med virkning fra på onsdag den 21. april gælder blandt andet følgende for indendørsidrætten:

• For børn og unge til og med 18 år gælder et forsamlingsforbud på 25 personer. Der er ikke krav om coronapas.
  • Der gælder et kvadrameterkrav på 4m2 både i omklædningsrum, haller og bassiner.
  • Undervisningen må gerne sektioneres, således at flere grupper af 25 træner på samme tid med tilstrækkelig og tydelig afstand imellem sig.
  • De nødvendige voksne, som fx forældre til babysvømning må gerne indgå i undervisningen, men er i såfald underlagt forsamlingsforbuddet på 25.
  • Forældre må gerne følge deltagerne i gennem omklædning og bad og ind i svømmehallen for de alders grupper det vurderes nødvendigt (plask og leg +  babysvømning). Forældre skal bære mundbind.
  • Tilskuere/forældre i Svømmehallen under undervisningen er ikke tilladt, ovennævnte dog undtaget

Vandsportens corona-regler ligger tilgængelig på Dansk Svømmeunions hjemmeside og kan også downloades HER!

Ny sæson forår 2021

Alle børnehold har nu endelig fået lov til igen at komme i vandet.

Vi starter op onsdag den 21. april 2021

Vi udsender gentilmeldingsmailen i dag (18. april) for den nye sæson. Da næsten 2/3 dele af sæsonen har været nedlukket, er kontingentet reduceret med 66.6%

Nye medlemmer kan tilmelde fra onsdag den 21. april 2021

MVH STRUER SVØMMEKLB

Velkommen til forårs sæsonen 2021

Struer Svømmeklub optager medlemmer hele året, og der er altid mange hold tilbage med ledige pladser.
Tilmelding foregår her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at komme og prøve om svømning er noget for dig en gang inden du tilmelder dig.

1. Opret en profil
2. Klik på "Holdtilmelding", herefter
følger du bare vejledningen.

Husk svømning er den eneste sport, man kan dø af ikke at have lært

Bestyrelsen

HoldoversigtVi har et alsidigt program for alle aldre – oversigten over alle vores hold kan ses her: Holdplan2020.pdf

TAK til vores sponsorer!