Hvem er Struer Svømmeklub?

Struer Svømmeklub blev dannet den 4. februar 1931.

Vi har i alle årene arbejdet målrettet på at fremme interessen for svømning i lokalområdet og give muligheden for at dyrke svømning på alle niveauer.

Svømning er omdrejningspunktet i Struer Svømmeklub, men vi tilbyder meget mere end svømning. Vi tilbyder masser af muligheder for socialt engagement for både voksne og børn.

Selvom svømning er en individuel konkurrencesport, lægger vi stor vægt på kammeratskab og socialt samvær på tværs af køn, alder og svømmefærdigheder. Vi føler et stort medansvar for at skabe og tilbyde muligheder og rammer for positive oplevelser, fællesskab og sund livsstil til Struer og omegns mange børn og unge.

Vi har plads til alle uanset ambitionsniveau. Drømmer du bare om svømmefærdigheder, så du kan dyrke kajakroning eller vindsurfing på den smukke Limfjord, eller har du ambitioner om guld i 200 m butterfly ved OL, er Struer Svømmeklub lige noget for dig.

Alle er velkomne hos os!

Se vores vedtægter her

Se referatet fra generalforsamlingen 2014 her