Træner
Christina Berggren Munch
Læs mere
Felix Glerup

Hej

Jeg hedder Felix Glerup og er 20 år gammel.
Jeg er svømmetræner i Struer Svømmeklub, fordi jeg godt kan lide at lærer fra mig og sikre andre mennesker en god og behagelig oplevelse med svømning. Der er mange mennesker i Danmark som ikke kan, eller tør at hoppe i baljen. Det synes jeg der er en skam, da vi danskere godt kan lide at komme på ferie syd på, hvor der enten er en strand eller en swimmingpool.
Jeg har selv gået til svømning i mange år på K1 her i klubben, hvilket jeg har været meget glad for.

Til daglig bor jeg i Humlum hos mine forældre og min lillesøster. Jeg er fuld i gang med at uddanne mig som Social og Sundhedsassistent, som jeg vil bruge som et springbræt til børnesygeplejerske.

Glæder mig til at se dig til en dukkert ??
 

Med Venlig Hilsen
 Felix Glerup 

Læs mere
Henrik Hedegaard
Hej mit navn er Henrik Hedegaard, jeg er en model 1964 og træner til daglig eliteholdet i Struer Svømmeklub. Jeg har været aktiv i klubben siden 1974. Jeg var selv svømmer fra 1974 og frem til 1984, herefter var jeg instruktør på forskellige hold frem til 1989. Efter 1½ år i Ikast vendte jeg i 1991 tilbage til klubben som cheftræner med ansvar for klubbens K-afdeling, og har dermed lige rundet de 30 år med eliteholdet.
 
Jeg har gennem årene gennemført Dansk Svømmeunions komplette træner-/instruktøruddannelse inden for konkurrencesvømning. Jeg er p.t. livredningsdommer på 22 år. Jeg har siden 1991 deltaget i klubbens bestyrelsesarbejde med hovedvægt på konkurrencesvømning og Limfjords Cup.    
 
Læs mere
Kenneth Ørum
Hej mit navn er Kenneth Ørum. Jeg er træner for K1 i samarbejde med cheftræner Henrik Hedegaard. Jeg har været aktiv i svømmeklubben siden 2011.
 
Til dagligt er jeg ansat i Bilka Holstebro, hvor jeg har været ansat de sidste 11 år.
 
Sport har altid fyldt en stor del i min hverdag, og ud over svømmeklubben er jeg også aktiv i fodboldklubben, håndboldklubben samt løbeklubben AK Kilen. Gennem de sidste 5-6 år har min store passion været triatlon/ironman, da jeg elsker udfordringen samt kombinationen af de forskellige discipliner. 
 
Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte mig på: Kenneth_oerum @ boddum.dk
Læs mere
Instruktør
Anne Nielsen
Læs mere
Anton Møller Olesen
Læs mere
Camilla Kolding Mortensen
26217714
gittekolding@hotmail.com
Læs mere
Christina Berggren Munch
Læs mere
Else Bach
Læs mere
Emilia Andrea Hou-Carleton
22409204
Birk25@msn.com
Læs mere
Emilie Christensen
Læs mere
Julie Lichscheidt
26136638
frank.lichscheidt@gmail.com
Læs mere
Maja Svendsgaard
Læs mere
Nanna Svendsgaard
Læs mere
Oskar Møller Olesen
Læs mere
Simone Kappel
Læs mere
Sofia Lysgaard Hammer
Læs mere
Sofie Astrup
Læs mere
Stine Rejkjær Gadgaard
Læs mere
Søren Egedal
40822818
ge@egedals.dk
Læs mere
Vicki Ahrendt Jensen
Læs mere
Per Kristensen

Mit navn er Per Kristensen, jeg er 45 år gammel. Jeg har selv 3 børn, der tidligere har svømmet i Struer Svømmeklub. Min baggrund for at være træner på V-holdet er, at jeg i mine unge dage, efter jeg selv var holdt med at svømme konkurrencesvømning, blev aktiv træner i Struer Svømmeklub. Først i svømmeskolen og senere på konkurrenceholdende. Jeg har også for år tilbage være konkurrencetræner i Vinderup Svømmeklub. Jeg svømmer ikke selv længere, men lægger mange timer i Struer Squashklub som spiller.

Læs mere
Elin Glassou Bach
Læs mere
Mathilde Snitgaard
Læs mere
Babysvømning
Birgit Andersen
Læs mere
Inge Marie Just
61604602
ingemarie.just@gmail.com
Læs mere
Meilany Snitgaard

Mit navn er Meilany Snitgaard. Jeg er 41 år gammel og kommer oprindeligt fra Indonesien. I det daglige arbejder jeg som specialpædagog på Heleren SFO (Østre Skole SFO). I min fritid spiller jeg badminton og volleyball og dyrker TRX. Siden februar 2010 har jeg været DGI certificeret babysvømning instruktør. For mig er det rigtigt livsbekræftende at komme til babysvømning lørdag formiddag, hvor jeg kan møde mange små svømmetalenter med deres forældre/bedsteforældre. 

Læs mere
Mona Borum
Læs mere
Tina Dürr Hove
Læs mere