Træner
Felix Glerup

Hej

Jeg hedder Felix Glerup og er 20 år gammel.
Jeg er svømmetræner i Struer Svømmeklub, fordi jeg godt kan lide at lærer fra mig og sikre andre mennesker en god og behagelig oplevelse med svømning. Der er mange mennesker i Danmark som ikke kan, eller tør at hoppe i baljen. Det synes jeg der er en skam, da vi danskere godt kan lide at komme på ferie syd på, hvor der enten er en strand eller en swimmingpool.
Jeg har selv gået til svømning i mange år på K1 her i klubben, hvilket jeg har været meget glad for.

Til daglig bor jeg i Humlum hos mine forældre og min lillesøster. Jeg er fuld i gang med at uddanne mig som Social og Sundhedsassistent, som jeg vil bruge som et springbræt til børnesygeplejerske.

Glæder mig til at se dig til en dukkert ??
 

Med Venlig Hilsen
 Felix Glerup 

Læs mere
Henrik Hedegaard
Hej mit navn er Henrik Hedegaard, jeg er en model 1964 og træner til daglig eliteholdet i Struer Svømmeklub. Jeg har været aktiv i klubben siden 1974. Jeg var selv svømmer fra 1974 og frem til 1984, herefter var jeg instruktør på forskellige hold frem til 1989. Efter 1½ år i Ikast vendte jeg i 1991 tilbage til klubben som cheftræner med ansvar for klubbens K-afdeling, og har dermed lige rundet de 30 år med eliteholdet.
 
Jeg har gennem årene gennemført Dansk Svømmeunions komplette træner-/instruktøruddannelse inden for konkurrencesvømning. Jeg er p.t. livredningsdommer på 22 år. Jeg har siden 1991 deltaget i klubbens bestyrelsesarbejde med hovedvægt på konkurrencesvømning og Limfjords Cup.    
 
Læs mere
Kenneth Ørum
Hej mit navn er Kenneth Ørum. Jeg er træner for K1 i samarbejde med cheftræner Henrik Hedegaard. Jeg har været aktiv i svømmeklubben siden 2011.
 
Til dagligt er jeg ansat i Bilka Holstebro, hvor jeg har været ansat de sidste 11 år.
 
Sport har altid fyldt en stor del i min hverdag, og ud over svømmeklubben er jeg også aktiv i fodboldklubben, håndboldklubben samt løbeklubben AK Kilen. Gennem de sidste 5-6 år har min store passion været triatlon/ironman, da jeg elsker udfordringen samt kombinationen af de forskellige discipliner. 
 
Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte mig på: Kenneth_oerum @ boddum.dk
Læs mere
Instruktør
Camilla Kolding Mortensen
26217714
gittekolding@hotmail.com
Læs mere
Emilia Andrea Hou-Carleton
Læs mere
Emilie Sloth Lauritsen
22380288
lise.r@mail.tele.dk
Læs mere
Babysvømning
Inge Marie Just
61604602
ingemarie.just@gmail.com
Læs mere
Meilany Snitgaard

Mit navn er Meilany Snitgaard. Jeg er 41 år gammel og kommer oprindeligt fra Indonesien. I det daglige arbejder jeg som specialpædagog på Heleren SFO (Østre Skole SFO). I min fritid spiller jeg badminton og volleyball og dyrker TRX. Siden februar 2010 har jeg været DGI certificeret babysvømning instruktør. For mig er det rigtigt livsbekræftende at komme til babysvømning lørdag formiddag, hvor jeg kan møde mange små svømmetalenter med deres forældre/bedsteforældre. 

Læs mere
Tina Dürr Hove
Læs mere