Træner
Henrik Hedegaard
Beskrivelse
Hej mit navn er Henrik Hedegaard, jeg er en model 1964 og træner til daglig eliteholdet i Struer Svømmeklub. Jeg har været aktiv i klubben siden 1974. Jeg var selv svømmer fra 1974 og frem til 1984, herefter var jeg instruktør på forskellige hold frem til 1989. Efter 1½ år i Ikast vendte jeg i 1991 tilbage til klubben som cheftræner med ansvar for klubbens K-afdeling, og har dermed lige rundet de 20 år med eliteholdet.

Jeg har gennem årene gennemført Dansk Svømmeunions komplette træner-/instruktøruddannelse inden for konkurrencesvømning. Jeg er p.t. livredningsdommer på 12 år. Jeg har siden 1991 deltaget i klubbens bestyrelsesarbejde med hovedvægt på konkurrencesvømning og Limfjords Cup.

Kenneth Ørum
Beskrivelse
Hej mit navn er Kenneth Ørum. Jeg er træner for K1 i samarbejde med cheftræner Henrik Hedegaard. Jeg har været aktiv i svømmeklubben siden 2011.

Til dagligt er jeg ansat i Bilka Holstebro, hvor jeg har været ansat de sidste 11 år.

Sport har altid fyldt en stor del i min hverdag, og ud over svømmeklubben er jeg også aktiv i fodboldklubben, håndboldklubben samt løbeklubben AK Kilen. Gennem de sidste 5-6 år har min store passion været triatlon/ironman, da jeg elsker udfordringen samt kombinationen af de forskellige discipliner.

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte mig på: Kenneth_oerum @ boddum.dk
Instruktør
Anne Nielsen
Vis hold
Felix Glerup
Beskrivelse
Hej alle sammen jeg hedder Felix Glerup og jeg er blevet svømmetræner i Struer Svømmeklub. Fordi jeg selv har svømmet på K2. Og det er ligesom mit andet hjem.
Mit mål i livet er at tage en studenter uddannelse og senere hen komme i beredskabet i politiet.
Lisa Terp
Oskar Møller Olesen
Vis hold
Sofia Lysgaard Hammer
Stine Rejkjær Gadgaard
Per Kristensen
Beskrivelse

Mit navn er Per Kristensen, jeg er 45 år gammel. Jeg har selv 3 børn, der tidligere har svømmet i Struer Svømmeklub. Min baggrund for at være træner på V-holdet er, at jeg i mine unge dage, efter jeg selv var holdt med at svømme konkurrencesvømning, blev aktiv træner i Struer Svømmeklub. Først i svømmeskolen og senere på konkurrenceholdende. Jeg har også for år tilbage være konkurrencetræner i Vinderup Svømmeklub. Jeg svømmer ikke selv længere, men lægger mange timer i Struer Squashklub som spiller.

Jonas Thomsen
Babysvømning
Birgit Andersen
Meilany Snitgaard
Beskrivelse

Mit navn er Meilany Snitgaard. Jeg er 41 år gammel og kommer oprindeligt fra Indonesien. I det daglige arbejder jeg som specialpædagog på Heleren SFO (Østre Skole SFO). I min fritid spiller jeg badminton og volleyball og dyrker TRX. Siden februar 2010 har jeg været DGI certificeret babysvømning instruktør. For mig er det rigtigt livsbekræftende at komme til babysvømning lørdag formiddag, hvor jeg kan møde mange små svømmetalenter med deres forældre/bedsteforældre.

Mona Borum
Tina Dürr Hove