Bestyrelsesformand
Jan Terp
Præsentation
Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i marts 2011. Ved generalforsamlingen i februar 2013 blev jeg valgt som formand.

Jeg er gift med Lene og vi har tre børn, som alle svømmer i klubben. Jeg deltager som official/onkel til stævner.

Til daglig arbejder jeg som selvstændig svejser/montør inden for diverse fødevareindustrier, bla. Arla Foods.

Mobil 22 40 64 39. Mail: jt.rustfri @ mail.dk
Henrik Hedegaard
Præsentation
Cheftræner i Struer Svømmeklub.
Som cheftræner kordinerer jeg træner- og stævneopgaver for klubbens konkurrence- og talenthold, derudover arbejder jeg med Limfjords Cup, livredning, førstehjælp o.m.a.

Jeg kan kontaktes på mobil (ikke efter kl. 20.00) eller e-mail, ellers er jeg at finde i svømmehallen næsten hver dag (ikke tirsdag).

hh40630312 @ gmail.com
Bestyrelsesmedlem
Iben Jørgensen
Jørn Winther Hald
Præsentation

Jeg er bestyrelsesmedlem fra 2016.
Jeg bor i Bremdal, er gift med Jette, sammen har vi 2 børn, der begge har lært at svømme i klubben. Den ene er stadig aktiv på klubbens K-hold.

Til dagligt arbejder jeg som udviklingsingeniør hos Skov A/S i Glyngøre.
Jeg kan kontaktes på mail : jwhald71 @ gmail.com

Kenneth Ørum
Præsentation
Hej mit navn er Kenneth Ørum. Jeg er træner for K1 i samarbejde med cheftræner Henrik Hedegaard.
Der udover har jeg Start2Crawl, et hold for primært voksne motionister som ønsker at lære at svømme crawl.
Jeg har været aktiv i svømmeklubben i som helt ung og igen siden 2011.

Til dagligt er jeg ansat i Re-Match A/S i Herning.

Sport har altid fyldt en stor del i min hverdag, og ud over svømmeklubben er jeg også aktiv i fodboldklubben, håndboldklubben samt løbeklubben AK Kilen. Gennem de sidste 5-6 år har min store passion været triatlon/ironman, da jeg elsker udfordringen samt kombinationen af de forskellige discipliner.

I 2013 blev jeg valgt ind i Struer Svømmeklubs bestyrelse. Jeg ser frem til et godt samarbejde med spændende udfordringer.

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte mig på: Kenneth_oerum @ boddum.dk
Klaus Birkebæk Olesen
Præsentation

Jeg er bestyrelsesmedlem fra 2016. Jeg er Start2Crawl svømmer og har været det siden januar 2015. Jeg har tre børn der alle har deltaget i svømmeundervisning - og lært at svømme - i Struer svømmeklub. De to er fortsat og foreløbig svømmer den ældste på konkurrenceholdet.

Jeg er ansat i Hospitalsenheden Vest, hvor jeg har været siden 2009.

Når jeg har valgt at træde ind i bestyrelsen er det i høj grad fordi jeg oplever et positivt og engageret hold af trænere og frivillige, som jeg gerne vil være en del af og bidrage sammen med.

Jeg kan kontaktes på klaus.birkebaek.olesen @ hotmail.com

Maiken Astrup
Præsentation
Jeg blev valgt ind i Struer Svømmeklubs bestyrelse i februar 2013.

Jeg er gift med Kent, og sammen har vi 2 børn. Den ene svømmer på klubbens K-hold og er også startet som træner. Den yngste har svømmet i klubben, men spiller nu fodbold i Holstebro.

Til dagligt arbejder jeg hos LMC-Biler, Opel i Lemvig. Her arbejder jeg på reservedelslager samt med skades- og reklamationsarbejde.

Jeg kan kontaktes på mail på: makeas @ mail.dk
Administrativ personale
Henrik Hedegaard
Præsentation
Cheftræner i Struer Svømmeklub.

hh40630312 @ gmail.com
Struer Svømmeklubs Støtteforening
Eva Glassou

Eva Natalia Glassou