Aflysning af svømmeundervisning.

Som konsekvens af de retningslinjer myndighederne har offentliggjort på pressemødet i Statsministeriet onsdag aften, ser vi os nødsaget til at aflyse al undervisning i Struer Svømmeklub gældende allerede fra i dag, torsdag d. 12/3-2020.

Som udgangspunkt vil undervisningen blive genoptaget mandag d. 30/3-2020 efter myndighedernes anbefaling, men det kan naturligvis nå at ændre sig løbende. Derfor vil der også komme en melding fra os inden d. 30/3-2020, hvor vi tager stilling til den aktuelle situation.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af aflyst undervisning, men set i lyset af samfundssituationen, ser vi det som den bedste og eneste mulighed.

Vi håber på jeres forståelse.

Har man spørgsmål er man velkommen til at kontakte klubben på struer.svommeklub@gmail.com

STRUER SVØMMEKLUB

Sæson forår 2020

Den nye sæson starter Fredag den 3. januar 2020, medlemmer fra sidste sæson kan fra den 24.december og frem til den 31. december tilmelde sig det samme hold som de tidligere har deltaget på, ved at anvende fremsendte(24.12.2019) gentilmeldingsmail. Nye medlemmer kan tilmelde sig fra den 1. januar 2020 efter først til mølle princippet.

Struer Svømmeklub optager medlemmer hele året, og der er altid mange hold tilbage med ledige pladser.
Tilmelding foregår her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at komme og prøve om svømning er noget for dig en gang inden du tilmelder dig.

1. Opret en profil
2. Klik på "Holdtilmelding", herefter
følger du bare vejledningen.

Husk svømning er den eneste sport, man kan dø af ikke at have lært

Bestyrelsen

HoldoversigtVi har et alsidigt program for alle aldre – oversigten over alle vores hold kan ses her: Holdplan2019efteraar.pdf

TAK til vores sponsorer!