Sæson Efterår 2018

Den nye sæson starter Lørdag den 11. august 2018, medlemmer fra sidste sæson kan fra den 15. juli frem til den 31. juli tilmelde sig det samme hold som de tidligere har deltaget på, ved at anvende fremsendte(15.07.2018) gentilmeldingsmail. Nye medlemmer kan tilmelde sig fra den 1. august 2018 efter først til mølle princippet.

Struer Svømmeklub optager medlemmer hele året, og der er altid mange hold tilbage med ledige pladser.
Tilmelding foregår her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at komme og prøve om svømning er noget for dig en gang inden du tilmelder dig.

1. Opret en profil
2. Klik på "Holdtilmelding" i den øverste bjælke, herefter
følger du bare vejledningen.

Husk svømning er den eneste sport, man kan dø af ikke at have lært

Bestyrelsen

HoldoversigtVi har et alsidigt program for alle aldre – oversigten over alle vores hold kan ses her: /Holdplan2018.pdf

HoldtilmeldingØnsker du at tilmede dig et svømmehold, kan du se, hvordan du gør under "Svømmeskolen" i menuen til venstre.
Du kan ligeledes finde de nye datoer for betalingsrater i den kommende sæson under "Svømmeskolen".

KalenderTjek kalenderen, hvor bl.a. svømmestævner fremgår.

TAK til vores sponsorer!

Hovedsponsorer: