Ny sæson forår 2021

Kære alle medlemmer Vi afventer lige med at udsende gentilmeldingsmailen for den nye sæson indtil vi er sikre på hvornår vi igen må benytte Svømmehallen.

Indtil da er gentilmelding og ny tilmelding ikke mulig.

Vi håber på en snarlig genåbning.

MVH STRUER SVØMMEKLB

EXTRA tidlig Juleferie fra i dag??????.

Som konsekvens af de retningslinjer regeringen/myndighederne har offentliggjort i dag torsdag den 10 december samt anbefalinger fra Struer Kommune, aflyser vi al undervisning i Struer Svømmeklub gældende allerede fra i dag torsdag d. 10/12-2020.

Som udgangspunkt vil undervisningen blive genoptaget mandag d. 4. januar 2021 efter myndighedernes anbefaling, men det kan naturligvis nå at ændre sig løbende. Derfor vil der også komme en melding fra os inden d. 4/1-2021, hvor vi tager stilling til den aktuelle situation.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af vi ikke får mulighed for at gennemføre den sidste uges træning og dermed få alle ønsket en rigtig Glædelig Jul, men det lader sig desværre ikke gøre.

Har man spørgsmål er man velkommen til at kontakte klubben på struer.svommeklub@gmail.com

Glædelig Jul og Godt Nytår

Struer Svømmeklub

Velkommen til efterår sæsonen 2020

Struer Svømmeklub optager medlemmer hele året, og der er altid mange hold tilbage med ledige pladser.
Tilmelding foregår her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at komme og prøve om svømning er noget for dig en gang inden du tilmelder dig.

1. Opret en profil
2. Klik på "Holdtilmelding", herefter
følger du bare vejledningen.

Husk svømning er den eneste sport, man kan dø af ikke at have lært

Bestyrelsen

HoldoversigtVi har et alsidigt program for alle aldre – oversigten over alle vores hold kan ses her: Holdplan2020.pdf

TAK til vores sponsorer!