Vi er klar igen

Struer Energi Park (svømmehallen) har som i nok alle ved været lukket i uge 42 pga Corona smitte i Struer Kommune. Heldigvis kan vi byde alle velkomne tilbage fra i dag mandag den 19. oktober. Derfor kører Struer Svømmeklub igen som normalt fra i dag.

Vi afholder i Struer Regionsmesterskaber for den vestlige del af RegionMidtjylland i den kommende weekend (23-25. oktober) hvor for der vil være aflysninger for holdene der træner fredag og lørdag.

Aflysninger gælder følgende hold:

Fredag den 23. oktober

Plask og Leg P1 17.00-17.30

K1, K2 og Talent (T1)

Lørdag den 24. oktober

Babysvømning 9.00-11.30

K1, K2, Start2Crawl, N1 og N2

Velkommen til efterår sæsonen 2020

Struer Svømmeklub optager medlemmer hele året, og der er altid mange hold tilbage med ledige pladser.
Tilmelding foregår her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at komme og prøve om svømning er noget for dig en gang inden du tilmelder dig.

1. Opret en profil
2. Klik på "Holdtilmelding", herefter
følger du bare vejledningen.

Husk svømning er den eneste sport, man kan dø af ikke at have lært

Bestyrelsen

HoldoversigtVi har et alsidigt program for alle aldre – oversigten over alle vores hold kan ses her: Holdplan2020.pdf

TAK til vores sponsorer!